Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de morrón rojo en trozos
- 150 g de morrón verde en trozos
- 1 diente de ajo (optioneel)
- 30 g de aceite de oliva
-
500
g de carne picada
of 500 g de carne cortada a cuchillo - 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de ají molido
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de comino molido (optioneel)
- 3 huevos duros picados
- 20 aceitunas verdes sin carozo cortadas en cuartos
Masa
- 500 g de harina 0000
- 150 g de agua
- 100 g de manteca vegetal en trozos
- 1 cucharadita de sal
Armado
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 843 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1u. 25min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1u. 25min
Empanadas de pollo
2 Std. 30 Min
Buñuelos de acelga
45 Min
Chipa
30 Min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Budín de mandarinas
55 Min
Salsa criolla
5 min
Empanadas de humita
1 Std. 30 Min