Tarta soufflé de espinaca

Tarta soufflé de espinaca

4.7 62 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 portions

Ingrediënten

Masa
  • manteca para enmantecar
  • 230 g de almendras enteras con piel
  • 100 g de queso parmesano en trozos
  • 2 huevos
Relleno
  • 100 g de queso parmesano en trozos
  • 200 g de cebolla de verdeo en trozos (sólo la parte blanca)
  • 30 g de aceite de oliva
    30 g de manteca
  • 300 g de hojas de espinaca frescas (limpias y secas)
  • 6 huevos
  • 100 g de crema de leche (mínimo 35% de materia grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 2895 kJ / 692 kcal
Vetten 33 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...