Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de almendras crudas con piel
-
30
g de cebolla
of 30 g de chalota - 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
300
g de espárragos verdes (sin la parte leñosa), en trozos (4 cm)
of 300 g de espárragos blancos - 300 g de zanahorias en trozos (4 cm)
- 450 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 477 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Sopa de zanahoria, naranja y jengibre (La soupe des amoureux)
25 Min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de coliflor y garbanzos
40 min