Poulet-Piccata auf Ratatouille

Poulet-Piccata auf Ratatouille

4.7 214 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

Panade
  • Oregano (ca. 20 g), Blätter abgezupft
    1 Bund
  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    60 g
  • Weizenmehl
    10 g
  • Wasser
    30 g
  • Ei
    1
Ratatouille
  • gelbe Peperoni entkernt, in Stücken (3 cm)
    180 g
  • Auberginen nach Belieben geschält, in Stücken (1 ½ cm)
    250 g
  • Zucchetti in Stücken (1 ½ cm)
    250 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Olivenöl
    ½ EL
  • Tomaten in Viertel
    400 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
Fertigstellung
  • Weizenmehl
    1 EL
  • Pouletoberschenkel, ohne Haut, ohne Knochen (4 Stück)
    400 g
  • Salz
    ½ TL
  • Cayennepfeffer
    4 Prisen
  • Olivenöl
    1 EL
  • Tomatenpüree
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 31.1 g
Calorieën 1444 kJ / 346 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...