Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 grüner Chili, entkernt, mittelscharf
- 10 g Koriander, frisch, Blätter abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Salz
- 200 g Peperoni, gemischt, in Streifen (0,5 x 4 cm)
- 70 g Tomatenpurée
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 650 g Tiefseecrevetten, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Stroganoff
45 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Züri-Gschnätzlets
50min