Compatibele versies
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz prosciutto, sliced
Wild Mushroom Brandy Butter
- 1 oz dried wild mushrooms
- 1 garlic clove
- 8 oz unsalted butter, diced, divided
- 1 oz brandy
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
- 15 oz water
- 10 oz English peas, fresh, shelled
- 12 oz ricotta cheese
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp white pepper
- 2 oz unsalted butter
- 2 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 16 oz crawfish meat, raw, peeled
- 10 slices ciabatta bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 824 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Babka
3h
Tangzhong Milk Bread
2hod. 35min
Lemon Pepper Seasoning
1óra 30p
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45p
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Sausage Stuffed Kabocha
2 Std. 45 Min
Bibimbap
55min
Chocolate Marquise
4h 55min
Southwest Quinoa
40p
Frozen Yogurt Bark
6 godz. 10 min
Nicoise Salad
1óra 15p
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min