Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g ganso de vitela
- 50 g mostarda
- 1 c. chá de pimenta preta
- 10 g salsa
- ½ limão, só a raspa
- ½ laranja, só a raspa
- 1 dente de alho
- 20 g azeite
-
170
g cebola cortada em quartos
of 170 g cebola roxa cortada em quartos - 130 - 150 g cenoura cortada em fatias (1-2 cm aprox.)
- 70 - 90 g talo de aipo cortado em fatias (0,5-1 cm aprox.)
- 1 piripíri seco
- 3 c. chá de sal
- 6 grãos de pimenta-da-Jamaica
- 50 g concentrado de tomate
- 100 g vinho branco
- 50 g vinagre de vinho
- 200 g água
- 800 g batatinha nova cortada em metades
- 2 pés de rosmaninho, só as folhas
- 50 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2570.5 kJ / 614.4 kcal
- Eiwitten
- 44.7 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 2123.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bochechas de porco lento
16h
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 Std. 20 Min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Cantaril com tomate e arroz de cenoura
50 Min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8h 45min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Sopa com pernil de porco fumado
18h 25min
Frango em vinho tinto
6 Std.
Pato confitado
20h
Caldeirada de peixe
45min
Frango na púcara
50 Min
Coelho à transmontana
7h 30min