Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras (y algo más para servir)
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Cocción de la ternera
- 1 redondo de ternera (800-1000 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2814 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 38.07 g
- Koolhydraten
- 0.05 g
- Vetten
- 58.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Pudin de pescado
2h 15min
Helado de sabayón
8 Std. 15 Min
Salsa bearnesa
15 min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30min
Sabayón clásico (Espesar)
15 min
Risotto
30 min
Sabayón
15 min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 godz.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Rodaballo con verduras en papillote
1h 15min