Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras (y algo más para servir)
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Cocción de la ternera
- 1 redondo de ternera (800-1000 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2814 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 38.07 g
- Koolhydraten
- 0.05 g
- Vetten
- 58.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Asado frío con salsa de calabacín a la menta
1 godz.
Salsa de tomate
40min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Salsa boloñesa
1 godz.
Quiche Lorraine
50min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1h 40min
Sabayón
15min
Tarta salada de puerros
1h 10min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30min
Crema de limón (Lemon curd)
25min