Soupe Tom Yum aux Fruits de Mer

Soupe Tom Yum aux Fruits de Mer

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 branches de citronnelle, fraîche
  • 10 g de gingembre, frais coupé en lamelles
  • 2 piments rouges épépinés et coupés en deux
  • 30 g de pâte de curry rouge
  • 60 g de pâte tom yum (voir conseils)
  • 800 g d'eau
  • 20 g de sauce de poisson
  • 15 g de jus de citron
  • 250 g de lait de coco
  • 20 g du vin blanc, sec
  • 200 g de champignons shimeji, frais (voir conseils)
  • 400 g de crevettes, surgelées coupés en dés (5 cm)
  • 400 g de filets de poisson coupés en dés (5 cm)
  • 2 brins de coriandre, fraîche effeuillée, pour parsemer

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 41 g
Calorieën 1523 kJ / 364 kcal
Vetten 17 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...