Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- 10 g Butter
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Honig
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 400 g Chicorée
- Öl zum Braten
- 80 g Schinken, roh, in Streifen (1 cm)
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1124 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Radieschensuppe
25min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 min
Wirsing-Käse-Suppe
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min