Velouté de tomate

Velouté de tomate

4.7 42 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
12 portions

Ingrediënten

  • 4 gousses d'ail
  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 40 g d'huile d'olive
  • 2 - 3 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à café de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à café d'origan déshydraté (optioneel)
  • 3000 g de tomates fraîches, coupées en morceaux (2-3 cm)
  • 2 - 3 c. à café bombées de fond de légumes maison
    1 - 2 cubes de bouillon de légumes, émiettés
  • 1 - 1 ½ c. à café bombée de fond de légumes maison
    ½ - 1 cube de bouillon de légumes, émietté
  • 300 g de crème
  • 4 - 8 feuilles de basilic frais
  • 2 - 4 brins de persil frais, équeutés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 12 portions

Natrium 11399 mg
Eiwitten 44 g
Calorieën 8702 kJ / 2076 kcal
Vetten 144 g
Vezels 44.7 g
Verzadigd vet 60 g
Koolhydraten 120 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...