Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 2 - 3 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café d'origan déshydraté (optioneel)
- 3000 g de tomates fraîches, coupées en morceaux (2-3 cm)
-
2 - 3
c. à café bombées de fond de légumes maison
of 1 - 2 cubes de bouillon de légumes émiettés -
1 - 1 ½
c. à café bombée de fond de légumes maison
of ½ - 1 cube de bouillon de légumes émietté - 300 g de crème
- 4 - 8 feuilles de basilic frais
- 2 - 4 brins de persil frais, équeutés
- Voeding
- per 12 portions
- Calorieën
- 8702 kJ / 2076 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 120 g
- Vetten
- 144 g
- Verzadigd vet
- 60 g
- Vezels
- 44.7 g
- Natrium
- 11399 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe à l'oignon gratinée
5 Std. 30 Min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 dk
Soupe à l'oignon
1sa
Velouté de tomate
30 dk
Soupe de tomate au basilic
30 dk
Soupe froide au cresson et tartines de tapenade
1sa
Soupe de tomate aux vermicelles
30 dk
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30 dk
Soupe poireau-pomme de terre
1sa
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Velouté de cresson à l'ail
1sa
Velouté de tomates à la crème
35min