Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3000 g de tomates bien mûres
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 c. à café rases de sel
- 2 c. à soupe de cassonade
- 8 gousses d'ail, non pelées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- piment d'Espelette (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 171 kJ / 41 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Gelée de groseille
35 min
Gelée et pâte de coing
24 Std.
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Coulis de tomates
35 min