Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3000 g de tomates bien mûres
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 c. à café rases de sel
- 2 c. à soupe de cassonade
- 8 gousses d'ail, non pelées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- piment d'Espelette (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 171 kJ / 41 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Compotée de fruits d'été aux épices
35min
Gelée de groseille
35min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50min
Crème de marrons
45min
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Coulis de tomates
35min