Espresso-Karamell-Sauce

Espresso-Karamell-Sauce

4.8 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
1 Schraubglas

Ingrediënten

  • Zucker
    250 g
  • Espresso, aufgebrüht abgekühlt
    100 g
  • Zitronensaft (siehe Tipp)
    1 TL
  • Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • Sahne
    130 g
  • Wasser
    1000 g
  • Essig
    1 EL

Voeding per 1 Schraubglas

Calorieën 1631 kcal / 6831 kJ
Eiwitten 3 g
Vetten 66 g
Koolhydraten 254 g
Vezels 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...