Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 100 g de salsa de soja
- 30 g de caldo dashi líquido
- 30 g de mirin
Tempura de verduras
- aceite de girasol para freír
- 150 g de agua muy fría
- 50 g cubito de hielo
- 1 yema de huevo
- 5 g de sal
- 5 g de azúcar
- 100 g de harina de trigo
- 50 g de harina de arroz
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 6 rodajas de calabacín (con piel) de 5 mm
- 6 rodajas de berenjena (con piel) de 5 mm
-
6
trozos de pimiento verde en julianas
of 6 pimientos verdes pequeños o de padrón - 6 trozos de pimiento rojo en julianas
-
6
tirabeques
of 6 espárragos verdes baby - 6 zanahorias baby
- 1 cebolla en rodajas de 5 mm
-
200
g de rábano daikon rallado (para servir)
of 1 trozo de jengibre fresco rallado (para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 840 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Rollitos de primavera con gambas y salsa agridulce
1h 15min
Bígaros al vapor de algas
30min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1h
Bricks de patata con yema
2h 20min
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3h
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1h
Patatas bravas en tempura
1 Std. 10 Min