Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 50.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min
Yogurt ai frutti rossi
16h
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Yogurt
12 Std.
Primo sale
13h 30min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min
Yogurt alle pesche
12 Std.
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min