Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 50.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo agrodolce (TM6)
10 min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1ωρ.
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 godz. 10 min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30min
Yogurt
12h
Yogurt
12h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10hod. 30min
Yogurt alla stracciatella
14 godz. 20 min
Yogurt con latte condensato
12 godz. 10 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min