Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 53.6 g
- Verzadigd vet
- 32.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 602 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada César
15min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Salsa holandesa
15min
Crema de espárragos y queso Brie
30min
Filete a la pimienta
20 min
Dip de alcachofa y portobello
30min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Salsa holandesa
15min
New York con salsa bernesa
45h
Salsa holandesa rápida
10 min
Salsa holandesa TM6
15min