Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 53.6 g
- Verzadigd vet
- 32.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 602 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa bearnesa
15 min
New York con salsa bernesa
45h
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1 Std. 25 Min
Salsa holandesa TM6
15 min
Sopa de cebolla TM6
55 Min
Bisque de langosta
45min
Salsa holandesa
15 min
Ensalada César
15 min
Ensalada César
10 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Filete a la pimienta
20 Min