Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- agua, para hervir
- 400 g de hojas de parra, enjuagadas y escurridas
- 100 g de arroz, remojado en agua fría por 1 hora
- 300 g de carne molida de res
- 50 g de aceite de oliva
- 1030 g de agua
- 2 cdita de sal
- 2 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 4 dientes de ajo, pelados
- 250 g de jugo de limón amarillo
- 5 g de hojas de hierbabuena fresca
- ½ cdita de azúcar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 349.7 kJ / 83.6 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 242.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip de queso italiano
4h 10 min
Tabule TM6
1h 30min
Lassi de hierbabuena y cardamomo
10min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30min
Aderezo de cilantro
5 Min
Salsa Tex-Mex
5 Min
Tabule
30min
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Puré de papa y poro
40min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Salsa pomodoro
40min