Estofado de res con fantasmas de puré de papa

Estofado de res con fantasmas de puré de papa

4.4 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
6 porciones

Ingrediënten

  • 900 g de carne de res en cubos (aprox. 3 cm)
  • 30 g de salsa Inglesa
  • 1 cdita de clavo de olor, molido (optioneel) o al gusto
  • 1 cdita de sal o al gusto
  • 1 cdita de pimienta negra molida o al gusto
Puré de papa
  • 1000 g de papa, harinosa pelado, en cubos (aprox. 1 cm)
  • 360 g de leche entera
  • 1 cdita de sal o al gusto
  • 30 g de mantequilla con sal
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
Estofado
  • 150 g de zanahoria en rodajas (aprox. 2 mm)
  • 90 g de apio en trozos
  • 2 cdas de harina de trigo
  • 5 cdas de puré de jitomate
  • 1 cdita de concentrado de caldo de res
  • 320 g de agua
  • 120 g de chícharos frescos o congelados
  • 120 g de granos de elote amarillo frescos o congelados
  • 120 g de champiñones en rebanadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 41 g
Calorieën 2222 kJ / 531 kcal
Vetten 17 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...