Friture d'anchois, sauce tartare

Friture d'anchois, sauce tartare

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • ¼ de bouquet de persil frais
  • ¼ de bouquet d'estragon frais
  • ¼ de bouquet de cerfeuil frais
  • 1 c. à soupe de cornichons au vinaigre coupés en deux
  • 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 1 jaune d'œuf
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 70 g d'huile de colza
  • 1 c. à café rase de piment d'Espelette
  • huile de friture
  • 100 g de farine de blé
  • 500 g de petits anchois frais vidés
  • fleur de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 27 g
Calorieën 2395 kJ / 571 kcal
Vetten 42 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...