Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ de bouquet de persil frais
- ¼ de bouquet d'estragon frais
- ¼ de bouquet de cerfeuil frais
- 1 c. à soupe de cornichons au vinaigre, coupés en deux
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 jaune d'œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g d'huile de colza
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- huile de friture
- 100 g de farine de blé
- 500 g de petits anchois frais, vidés
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2395 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Viande hachée
35min
Viande hachée
35min
Sardines grillées à la gremolata
35min
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12h 40min
Oignons hachés
5 Min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1 Std.
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1 Std. 30 Min
Tempura de calamars
40 Min
Fond brun de viande
2 Std. 40 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 Min
Pizzas marinara
3 Std.