Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Eiwitten
- 84.5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 627.5 mg
Alternatieve recepten
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4u. 10min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Pâté aux figues
50u. 25min
Maguro sando au thon
Geen beoordelingen
Salade de vermicelles à la vietnamienne
40min
Poulet farci aux champignons et pommes de terre laquées
1h 30min
Gelato gin et lavande
16h 45min
Thon sous-vide au beurre citron
30min
Riz au poulet de Hainan, soupe de légumes et œuf à la vapeur
1h 25min
Beurre beldi au zaatar
10min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Sauce caramel au café
45min