Gigot d'agneau sous-vide

Gigot d'agneau sous-vide

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g de graines de moutarde
  • 30 g de graines de cumin
  • 20 g d'huile d'olive
  • 3 pincées de sel
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 brins de persil frais
  • 2 brins de menthe fraîche
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 1500 g de gigot d'agneau désossé coupé en morceaux
  • 30 g de jus de citron
  • 10 g de beurre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 627.5 mg
Eiwitten 84.5 g
Calorieën 2938 kJ / 702.8 kcal
Vetten 35.8 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...