Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 250 g tomate cortado em pedaços
- 1 pimento vermelho s/ sementes cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 1 pitada de piripíri
- 1 pitada de açúcar
- 500 g atum fresco cortado em pedaços
- 400 g feijão-branco cozido escorrido
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
-
Salsa q.b. p/ polvilhar
of Coentros q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 min
Guisado de frango com grão e batata-doce
50 min
Feijão branco com lulas e chouriço
45 min
Arroz de carapau - Kedgeree
1 godz.
Bifes de atum de cebolada
1 godz. 5 min
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 min
Guisado de frango com batata-doce e feijão-encarnado
45 min
Arroz de caril com peixe fumado - kedgeree
30 min
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1 godz. 20 min
Salada de arroz, ervilhas e camarão
30 min
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35 min
Ensopado de polvo à algarvia
1 godz. 10 min