Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 - 480 g de sucre en poudre
- 150 - 300 g de jus de citron fraîchement pressé
- 120 - 240 g de beurre
- 3 - 6 œufs moyens (53-63 g)
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 542 g
- Vetten
- 238 g
- Verzadigd vet
- 132 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 493 mg
Alternatieve recepten
Sauce caramel
1h 30 min.
Pâte de speculoos
10 min.
Sauce au caramel
1h 30 min.
Lemon curd
25 min.
Orange curd
6h 25 min
Caramel au beurre salé
1h 45 min.
Curd aux baies
20 min.
Caramel liquide
25 min.
Pâte sucrée
1hod. 50min
Crème d'amande
10 min.
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Crème pâtissière XXL
15 min