Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone, très froid
- 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 996 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 Std. 15 Min
Lemon curd
25 min
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Pavlova végétalienne
3 Std.
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Pavlova à l'ananas
3h 30min