Pavlova aux fruits rouges
TM6 TM5 TM31

Pavlova aux fruits rouges

4.2 ( 139 beoordelingen )

Ingrediënten

La meringue

  • 300 g de sucre en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 c. à café de jus de citron

La garniture

  • 250 g de crème liquide entière très froide
  • 30 g de sucre en poudre
  • 100 g de mascarpone très froid
  • 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)

Voeding
per 1 part
Calorieën
235 kcal / 996 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
65 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten