Pavlova aux fruits rouges

Pavlova aux fruits rouges

4.2 161 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 parts

Ingrediënten

La meringue
  • 300 g de sucre en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 c. à café de jus de citron
La garniture
  • 250 g de crème liquide entière très froide
  • 30 g de sucre en poudre
  • 100 g de mascarpone très froid
  • 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 4 g
Calorieën 996 kJ / 235 kcal
Vetten 20 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...