Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 85 g de jus de citron fraîchement pressé
- 200 - 335 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 - 5 jaunes d'œufs
- ¾ - 1 ¼ c. à café de sel
- 2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 0.5 litre
- Calorieën
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 301 g
- Verzadigd vet
- 193 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 5013 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de pomme de terre
50 Min
Sauce blanche
10 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce au poivre
25 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce soubise
30 Min
Sauce béchamel
15min
Sauce hollandaise
15min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25 Min
Sauce choron
20 Min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min