Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de sucre en poudre
- 1090 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 godz.
ATELIER menu 1
1u.
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Caramel liquide
25 Min
Crème dessert au caramel
1u.
Yaourt à la vanille
12h 20 min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Sauce caramel au café
45 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 Std. 45 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Yaourt nature au Varoma
12u.
Crème pâtissière XXL
15 Min