Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, coupés en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% m.g.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 398 kJ / 94.9 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 256.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce au poivre
25min
Sauce blanche
10min
Crevettes sautées à l’ail et persil – mousseline de topinambours au miel
40 Min
Sauce hollandaise
15min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide joues de porc
8 Std. 30 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Sauce choron
20 Min