![Sauce hollandaise Sauce hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D077A7E6-1368-4F94-A0BD-956FB87C9BCE/Derivates/68844183-91a7-4908-89ad-6d97973be7d6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce hollandaise
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 7032 kJ / 1709 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 183 g
- Verzadigd vet
- 110 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1217 mg