Apparaten en accessoires
Sauce hollandaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
280 g
Ingrediënten
La sauce hollandaise
-
50 g de jus de citron fraîchement pressé
-
3 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre fraîchement moulu
-
200 g de beurre coupé en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 280 g
Natrium
1217 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
7032 kJ /
1709 kcal
Vetten
183 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
110 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
20min
Sauce au poivre
25min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1u. 15min
Sauce hollandaise
15min
Sauce béarnaise
40min
Crème fouettée à l'aneth
5min
Sauce hollandaise sans œuf
10min
Beurre blanc
20min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1u. 50min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min