Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce hollandaise
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 7032 kJ / 1709 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 183 g
- Verzadigd vet
- 110 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1217 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce hollandaise
25 dk
Sauce au poivre
25 dk
Beurre blanc
20min
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce hollandaise
15min
Sauce béarnaise
20min
Beurre blanc
25 dk
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Choux à la crème
1 Std. 5 Min