Risotto

Risotto

3.6 15 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
10 portions

Ingrediënten

  • 1600 g d'eau
  • 2 c. à café bombées de fond de légumes ou de viande maison
    2 cubes de bouillon de légumes, ou de viande, émiettés
  • 80 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 60 g d'échalotes
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 640 g de riz spécial risotto (Carnaroli ou Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson
  • 120 g de vin blanc sec
  • ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1006 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1812 kJ / 433 kcal
Vetten 15 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 63 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...