Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- 3 brins d'aneth frais
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 300 g de filet de colin, coupé en dés
- 80 g de fromage frais, type Madame Loïk
- le jus d'1/2 citron jaune
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 180.1 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 91.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miniclub-sandwichs
1 Std. 30 Min
Petits pains farcis à la tomate cerise et au poivron
2h 40min
Nuggets de poulet, sauce aux cornichons
1 Std.
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Pizza au saumon fumé
1 Std. 35 Min
Poulet farci aux champignons et pommes de terre laquées
1 Std. 30 Min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Minigalettes aux champignons
1 Std. 45 Min
Samoussas au thon
35 Min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45 Min
Samoussas aux légumes
50 Min