Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- 3 brins d'aneth frais
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 300 g de filet de colin, coupé en dés
- 80 g de fromage frais, type Madame Loïk
- le jus d'1/2 citron jaune
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 180.1 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 91.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15 min
Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes
50 Min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45 Min
Couronne de magret séché à l'ossau-iraty
1h 40 min
Tartelette à l'avocat
45 Min
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55 min
Petits tigrés au chocolat
1 Std.
Nems aux crevettes et jambon
1 Std. 5 Min
Parmentier de lieu noir
1h 20min
Pommes noisettes
1h 50min
Samoussas aux légumes
50 Min
Samoussas au thon
35 min