Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de jus de betterave
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour les olives
- 2 pincées de poivre de Cayenne moulu
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts et un peu pour la finition
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 olives noires dénoyautées, coupées en rondelles (2 mm)
- 1 brin persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 141.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chaussons aux pommes
6 godz. 20 min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 Std. 15 Min
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 Std. 30 Min
Punch d'horreur
20 min
Tarte au potiron d'Halloween
2h
Doigts de saucisse d'Halloween
1 Std.
Momies de saucisses
1小时 10 分钟
Os en chocolat
1h 45min
Tarte aux pommes
1 Std.
Pain de viande Halloween
1 Std. 30 Min
Pizza fantômes
1h 45min
Salade d'Halloween avec houmous sanglant
1 Std.