Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2531 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24u. 30min
Croissant
7h 30 min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Nodini mediterranei
3h 50min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Pane pugliese
29h 20min