Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2531 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane alle olive
2hod. 20min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane al latte
2hod. 20min
Baguette tradizionale
15h 35min
Croissant
7h 30 min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Panini rosette
23h 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Rosette
5h 20min