Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe de trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água filtrada
Papo-secos
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 7664 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Massa lêveda - Pão caseiro
1h 5min
Massa-mãe
360h
Massa-mãe em pó
24h
Pão saloio
1h 25min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Recheio de amendoim
5min
Pão rústico
2 godz.
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Pão branco
15h
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Pão de água com massa-mãe
21h