Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 3 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 20 g manteiga s/ sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 684 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3sa 40 dk
Pão de iogurte
14h 50min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17h 10min
Massa-mãe em pó
24 godz.
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de água com massa-mãe
21u.
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão branco
15 Std.