Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 3 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 20 g manteiga s/ sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 684 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa lêveda - Pão caseiro
1h 5 min
Pão branco
15 Std.
Pão rústico
2h
Pãezinhos de leite
4ωρ.
Pão de lavrador
16h 15min
Baguetes
15 Std.
Pão de iogurte
14h 50min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão rústico suíço
25h 20 min
Pão saloio
1 godz. 25 min