Apparaten en accessoires
Vianinhas
Voorbereiding. 40min
Totaal 14u.
12 unidades
Ingrediënten
Poolish
-
água100 g
-
fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)1 pedaço pequeno
-
farinha tipo 65100 g
Massa principal
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água fria, mais q.b. p/ vapor200 g
-
fermento de padeiro fresco10 g
-
farinha tipo 65400 g
-
malte em pó p/ panificação3 c. chá de
-
sal2 c. chá de
-
manteiga s/ sal20 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 unidade
Eiwitten
5 g
Calorieën
684 kJ /
163 kcal
Vetten
2 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pão artesanal
43 recepten
Portugal
Portugal