Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 3 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 20 g manteiga s/ sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 684 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pãezinhos de leite
4 Std.
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Massa-mãe em pó
24h
Pão rústico
2 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Keine Bewertungen
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão branco
15h
Pão de água com massa-mãe
21 Std.