Compatibele versies
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de chocolate
- 250 g chocolate p/ culinária (64% cacau)
- 400 g banana
- 100 g morangos
- 50 g açúcar
- 4 claras de ovo
Creme de mascarpone
- 250 g queijo mascarpone
- 350 g iogurte grego
- 20 g mel
- 1 limão (raspa e sumo)
P/ servir
- 500 g manga cortada em cubos
- 350 g papaia cortada em cubos
- Polpa de maracujá q.b. p/ finalizar
- Amêndoa laminada torrada q.b. p/ finalizar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1991.6 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 164.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifrio de framboesa
8h 20min
Segredinhos
40 Min
Tiramisu de chocolate picante
6h
Panacota de cereja
3h
Trifle de framboesa e limão
2h
Panacota de maracujá
5h 10min
Trifle de choux com frutos vermelhos
1ωρ. 20 λεπτ.
Recheio de abacaxi
10min
Tarte de primavera com morango
2h 20min
Picado de abelha
40 Min
Tiramisú de chocolate e morango
2h
Tiramisu
5h 20min