Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa choux
- 250 g água
- 50 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 10 g açúcar
- 150 g farinha tipo 65
- 3 ovos batidos
Creme
- 80 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 4 gemas de ovo
- 350 g queijo mascarpone
- 150 g frutos vermelhos
- 350 g morangos cortados em quartos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1966.3 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 241.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panacota de cereja
3 Std.
Tarte de maracujá
4h
Tiramisú de chocolate e morango
2h
Queijo camembert com cobertura de cogumelos
15min
Swirl de chocolate e framboesa
10min
Tarte de primavera com morango
2u. 20min
Torta de chocolate com recheio de mascarpone e framboesa
45min
Bolo fresco de morango
3 Std.
Paris Brest com morangos
2h 10min
Pavlova com coulis de framboesa
1h 50 min.
Panacota com coulis de morango
6h 25min
Pavlova de frutos tropicais
2h 15 min.