Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creme
- 5 g fécula de batata
- 3 gemas de ovo
- 100 g avelã torrada
- 50 g açúcar
- 50 g água
Massa
- 70 g açúcar
- ½ laranja (casca, só a parte amarela)
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
- 130 g leite
- 70 g manteiga
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 4 gemas de ovo
- 20 g sumo de laranja
- 40 g vinho do Porto
- 1 c. chá de sal
- 430 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g amêndoa c/ pele torrada
- 50 g noz torrada
- 50 g avelã torrada
- 50 g pinhão torrado
- Farinha tipo 65
- Água q.b. p/ humedecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2621.3 kJ / 626.5 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 309.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Folar da ressurreição
8 Std. 10 Min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Árvore de Natal de profiteroles
1sa
Trança
1sa
Bolo-rei escangalhado
6h
Creme de pasteleiro
15 Min
Pão de água
4 godz.
Sonhos de abóbora
1 Std. 10 Min
Broas castelares
2 Std. 15 Min
Bolo-rainha
1 godz. 20 min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45 Min