Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 110 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 80 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 230 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 75 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g farinha tipo 65
- 2 - 3 c. chá de sementes de alcaravia
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 939 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguetes
15h
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão rústico
2h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de mistura de centeio e ervas
14sa 30 dk
Pão branco
15h
Pão rústico suíço
25sa 20 dk
Pão pardo torcido
16 Std.
Pães de girassol e linhaça
20h 10min