Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa lêveda
- 200 g água
- 250 g farinha tipo 65
-
10
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco (4 g)
Massa
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g laranja cristalizada cortada em pedaços
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 200 g açúcar
- 5 ovos
- 100 g leite
- 1 pitada de sal
- 20 g licor de laranja
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 12313.6 kJ / 2943 kcal
- Eiwitten
- 72.6 g
- Koolhydraten
- 444.3 g
- Vetten
- 95.9 g
- Verzadigd vet
- 52.4 g
- Vezels
- 22.1 g
- Natrium
- 270.4 mg
Alternatieve recepten
Regueifa da Páscoa
3 Std. 15 Min
Bolas de Berlim
2u. 40min
Massa choux
1hod. 30min
Focaccias
2h
Brioche com creme de chocolate e avelã
2h
Churros com chocolate quente
45min
Creme de pasteleiro
15 Min
Coroa recheada
1hod. 50min
Cacete com massa-mãe
21u. 30min
Chamuças de batata e coentros
45min
Brioche de especiarias
3h
Éclairs de chocolate
2h