Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebolinha pérola
- 2 c. chá de sal
- Mostarda de Dijon q.b. p/ pincelar
- 2 folhas de louro
- 1 galinha fraca (galinha-de-angola) (1600 g aprox.)
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 12 folhas de salva fresca
- 7 ovos
- 150 g água
- 660 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1000 g sal marinho
- 300 g cenoura cortada em pedaços
- 300 g funcho pequeno cortado em quartos
- 50 g manteiga
-
650
g nabo cortado em pedaços pequenos
of 650 g bolbo de funcho cortado em pedaços pequenos - 20 g mel
- 1 pitada de pimenta mais q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de canela em pó
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4152 kJ / 993 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Feijoada
1h 10 phút
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4 godz. 10 min
Massa de focaccia e pizza
1h
Panquecas de batata espiralizada - TM5
55min
Remoulade de aipo - TM6
10min
Cocada branca
45min
Compota de goiaba
55min
Rechina
Geen beoordelingen
Sopa de tomate seca com pão
1 godz. 25 min
Raspadinha de limão
10min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50min
Sopa alentejana
30 min