Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de millet en grains
- 100 g de graines d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- un peu de de beurre pour graisser le moule à cake
- un peu de panure sans gluten pour saupoudrer le moule à cake (voir conseil)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
of 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pain à la farine de millet
2h 35 min
Entremet aux pommes cuites-massepain
20 min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Baguette
1h 45min
Pain de lentilles
Geen beoordelingen
Pain d'épeautre pur
11h
Petits pains sans gluten et sans blé
1h 20 min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Focaccia sans gluten
1h
Pain aux pépites de chocolat sans gluten
1h 10min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1h 20 min