Légumes rissolés

Légumes rissolés

4.5 32 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 150 g de carottes coupées en morceaux (2 mm)
  • 150 g de poivrons rouges coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de poireaux coupés en rondelles (5 mm)
  • ½ c. à café de sel
  • 2 - 3 pincées de poivre, moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 2 g
Calorieën 283 kJ / 67 kcal
Vetten 4 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...