Apparaten en accessoires
Spaghetti Carbonara
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
240 g de pecorino en morceaux (2 cm)
-
1500 g d'eau
-
250 g de lardons
-
1 c. à soupe de sel
-
450 g de spaghetti
-
4 jaunes d'œufs
-
¼ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre, moulu
-
2 œufs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
43.8 g
Calorieën
4733.6 kJ /
1130.7 kcal
Vetten
69.6 g
Koolhydraten
80 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simplement. Fait. Maison.
204 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1u. 30min
Risotto
30min
Pain perdu
30min
Spaghettis à la carbonara
30min
Salade de pommes de terre
1u. 5min
Émincé de poulet Parmentier
1u. 15min
Macaronis à la montagnarde
30min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45min
Cornettes à la viande hachée
30min
Riz Casimir
45min
Ragoût de bœuf
1u. 50min
Sauce bolognaise
3u. 15min