Apparaten en accessoires
Spaghettis à la carbonara
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g de parmesan en morceaux (3 cm)
-
30 g de pecorino (optioneel) en morceaux (3 cm)
-
15 g d'huile d'olive extra vierge
-
30 g d'oignon
-
150 g de lardons150 g de guanciale en lamelles (1 cm)
-
350 g de spaghetti
-
3 œufs
-
1 jaune d'œuf
-
½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
31 g
Calorieën
2540 kJ /
607 kcal
Vetten
28 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pâtes
45 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55min
Riz Casimir (8 portions)
1u.
Pâtes au thon
30min
Spaghetti Carbonara
35min
Gratin de cornettes
50min
Penne brocoli, saucisse et olives
40min
Pâtes et petits pois
35min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45min
Penne all’arrabbiata
20min
Cornettes à la viande hachée
30min
Riz Casimir
45min
Sauce bolognaise
3u. 15min