Apparaten en accessoires
Risotto
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
40 g de parmesan en morceaux (3 cm)
-
1 échalote (env. 30 g)
-
40 g de beurre
-
10 g d'huile d'olive
-
320 g de riz risotto, tout type (p. ex. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes de cuisson
-
60 g d'eau60 g de vin blanc, sec
-
820 g d'eau
-
1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
-
½ - 1 c. à café de sel selon vos goûts
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1812 kJ /
433 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Risotto alla milanese
30min
Sauce béchamel
15min
Mayonnaise
5min
Compote de pommes
20min
Polenta
1u.
Macaronis du chalet
45min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Pesto de basilic
10min
Purée de pommes de terre
45min
Spätzlis au fromage
1u. 10min