Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g d'eau
-
2
c. à café bombée de fond de légumes ou de viande maison
of 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l) ou de viande, émiettés - 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes
- 80 g de beurre, en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 640 g de riz risotto, tout type (Carnaroli ou Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson
- 120 g de vin blanc sec
- 1 - 2 c. à café de sel, selon vos goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1006 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Couronne aux légumes rôtis
1 godz. 40 min
Biscuit roulé sans gluten aux framboises
25h 40min
Oeufs farcis "yeux rouges"
40 min
Lemon curd
20min
Meringues fantômes
12h 25min
Les gaufres de la foire
3 Std.
Carottes glacées au miel
30 min
Cuire du riz long complet
55 min
Bolognaise au soja
40 min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1 Std. 10 Min