Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 3107 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1h 50min
Crème pâtissière
15min
Napolitain
73h 40min
Glaçage au chocolat noir
12h
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Génoise au chocolat
45min
Layer cake
1 godz. 45 min
Sucre glace
5 min
Biscuit roulé
1h 50min
Génoise
50min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 godz. 15 min
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min