Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de cacao en poudre
- 400 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 150 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1291 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
-
Basiques - Glaces et sorbets 9 recepten, Frankrijk
-
Best of glaces et sorbets 24 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
Alternatieve recepten
Glace menthe-chocolat
12h
Glace à la vanille
12h
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Glace aux fruits
5 min
Sorbet chocolat
12h
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace chocolat-cannelle
12h
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Sorbet aux fruits
10 min
Glace stracciatella
12h
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Glace au café
12h