Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 200 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, en morceaux
- 75 g de beurre mou, en morceaux
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
250
g de fromage blanc nature
of 250 g de ricotta - 4 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 2 feuilles de menthe fraîche (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2311 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée
2h 40min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Crème fouettée
10 min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Coulis de fruits
10 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.
Tiramisu
5h 20min