Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 200 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, en morceaux
- 75 g de beurre mou, en morceaux
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
250
g de fromage blanc nature
of 250 g de ricotta - 4 gouttes de colorant alimentaire rouge (optioneel)
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 2 feuilles de menthe fraîche (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2311 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte meringuée au citron
1h 10 min.
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15 min.
Cheesecake à la framboise
3h 30 min.
Crème brûlée
2h 40min
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12h 15min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Mousse aux fruits rouges
5h
Crème fouettée
10 min.
Coulis de fruits
10 min.
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min.
Tiramisu
5óra 20p