Filet mignon alle mele e Roquefort

Filet mignon alle mele e Roquefort

4.6 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 scalogno
  • 50 g di burro
  • 100 g di panna (30-40% di grassi)
  • 50 g di formaggio roquefort
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
  • 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 461.5 mg
Eiwitten 35.1 g
Calorieën 1743.7 kJ / 416.8 kcal
Vetten 27.6 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 6.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...