Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 461.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis con salmone
1 godz.
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1h 5min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Gamberi in salsa speziata
40 min
Bicchierini capresi
30 min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Filetto di maiale all’uva
1u. 15min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Geen beoordelingen
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2sa 25 dk