Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 461.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Leek and tattie soup
40min
Dessert di riso al mango
55 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Torta di limone destrutturata
40min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Cachupa de peixe
50 min