Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 461.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3u. 30min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 min
Pollo croccante con salsa di porri
30 min
Tomino con coulis di fichi
55 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15 min
Subrics
50 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2u. 25min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min