Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1152 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1060 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 Std. 50 Min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8u. 45min
Eier in Dijonnaise
35min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1h
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Ossobuco sous-vide
13h
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min