Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1152 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1060 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waldorfsalat mit Weintrauben
1u.
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3h 40min
Rotkraut
1u.
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2u.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45 Min
Eier in Dijonnaise
35min
Rote-Rüben-Relish
1u. 15min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1h 25min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 Min
Velouté von Topinambur
30 Min