![Slow Cooking Rotweinbirnen Slow Cooking Rotweinbirnen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9033e0c4-f256-4bef-86f6-2e355d0e2309/Derivates/98c28872-afad-4e23-b7d1-472ba5187736.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1152 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1060 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Artischocken sous-vide
50 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 godz.
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 min
Key Lime Pie
4h 40min
Crème Brûlée
3 godz. 10 min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Pistazien-Cheesecakes mit Mango
2h 30min
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1 godz.
Reiskuchen mit süßer Adzukibohnen-Paste
8 godz. 25 min